Despre Noi

Compania noastră este importator direct, de aceea putem oferi clienților nostri prețuri mai mici față de piață locală. Nișa noastră de produse cuprinde produse Feng Shui (remedii pentru casa, amulete, carduri, stickere, bijuterii), diverse decorațiuni de interior și exterior, bijuterii și pietre semiprețioase, accesorii pentru creearea de bijuterii plus multe alte produse pe care vă lăsăm să le descoperiți pe cont propiu. Importăm produsele din China, Thailanda, Indonezia, India, Brazilia și Turcia și suntem deschiși către alte piețe, adaptându-ne continuu la nevoile clienților.

În segmentul Feng Shui avem o experiență de peste doua decenii, compania noastră fiind prima din România care a prezentat si livrat clienților aceste produse. Pe măsură ce această artă a început să fie mai cunoscută în țară noastră, ne-am adaptat cerințelor și am implementat produse ce se vând și internațional. Am decis, la cererea clienților noștri, să organizăm cursuri și workshop-uri și ne-am îmbunătățit cunoștințele asupra acestor canale de transmitere a informatiilor.

Prin intermediul doamnei Ana Ioniță, trainerul și Maestrul nostru Feng Shui, veți învăța cum să beneficiați de puterile acestei arte – cum să amplasati și să utilizați remediile Feng Shui, ce înseamnă și cum putem activă energiile favorabile țînând cont de mediul
înconjurător si de spatiul locatiei noastre.

Shopping Cart

Copyright

× Scrie-ne pe whatsapp!