Amuleta Feng Shui – TAI SUI 2024

109,00 lei

Se spune că Tai Sui sau Zeul Anului este zeitatea care se ocupă de tot ce se întâmplă pe pământ într-un anumit an. Există 60 de Tai Sui în total și fiecare an este condus de un Tai Sui diferit, până când ciclul se termină și repornește.

Purtând imaginea Tai Sui-ului asupra ta, sau amplasandu-l in casa ta, îi aduci un omagiu lui Tai Sui, aducându-l de partea ta. Binecuvântările lui Tai Sui pot fi extraordinare, dar la fel si mânia lui atunci cand il deranjezi. 

Prin urmare, se obișnuiește, in tarile asiatice, ca la începutul fiecărui an, oamenii să ofere rugăciuni catre Tai Sui-ul anului, căutându-i sprijinul și binecuvântările. 

Se recomanda in anul 2024 sa nu faceti renovari, demolati, construiti, galagie si sa nu priviti catre sectorul de Sud Est, pentru a nu atrage mania lui Tai Sui.

Zodiile afectate de Tai Sui, vor fi: Dragon, Caine, Iepure, Bivol si Oaie.

Pentru persoanele nascute in anul Dragonului, exista riscul de pierderi financiare si potentiale dispute, ei pot atrage barfe si se pot confrunta cu interferente din partea unor indivizi rau-intentionati. Relatiile maritale pot fi instabile.

Pentru persoanele nascute in anul Cainelui – pot intampina obstacole in diferite aspecte ale vietii lor, cu putina asistenta din partea unor figuri influente, s-ar putea sa se lupte, sa progreseze in cariera lor. Investitiile pot da rezultate nefavorabile, iar lucrurile pot sa nu mearga conform planului.

Pentru persoanele nascute in anul Iepurelui – pot experimenta conflicte in munca lor, potentiale probleme de sanantate si dificultati in problemele de familie, pot exista dezacorduri si instabilitate in relatii.

Pentru persoanele nascute in anul Bivolului – averea lor va fi instabila cu dese esecuri in cariera lor. Pot intampina obstacole si se pot simti frustrati. Evitati sa va asumati riscuri inutile. Bivolul priveste catre Oaie.

Pentru persoanele nascute in anul Oii – in 2024, Oaia priveste catre Bivol – care este animalul de ciocnire. Deoarece, zodia Oaie se afla într-o ciocnire laterală cu Tai Sui, recomand sa purtați Amuleta / Card cu Tai Sui 2024 pentru a va asigura de sprijinul acestuia.

PRODUS DISPONIBIL in stoc!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Amuleta Feng Shui – TAI SUI 2024”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart

Copyright

× Scrie-ne pe whatsapp!